Anssi Kelan suuri Jäähalli-unelma toteutui - katso kuvat!

Kirjoittanut Live Nation Suomi / Photography: Mari Lehmonen / May 10, 2017

Ensimmäisen keikkansa ja biisinsä vuonna 1986 tehnyt Anssi Kela juhlisti 30-vuotista artistiuraansa 30 Vuotta Kelaa -konsertissa Helsingin Jäähallissa lauantaina 6. toukokuuta. 30 Vuotta Kelaa -jäähallikeikka peilasi monista hiteistään tutun Anssin uraa ja illan aikana kuultiin miehen tutut hitit vuosien varrelta, mm. Milla, Karhunelämää ja Levoton Tyttö sekä kappaleita Vain Elämää- sekä Anssi Kela ja Isot Biisit -ohjelmista. Koko settilistan näet täältä.