Twenty One Pilots villitsi Jäähallin - katso kuvat!

Kirjoittanut Live Nation Suomi / Photography: Lasse Arkela / October 10, 2016

Yhdysvaltalainen sensaatio Twenty One Pilots veti täydelle Jäähallille tiistaina 25.10. Keikan aikana kuultiin mm. hitit "Stressed Out", "Heathens" ja "Car Radio". Show'ssa oli paljolti visuaalisesti näyttäviä elementtejä ja uskomatonta energiaa. Konsertti oli bändin ensiesiintyminen Suomessa ja sai suomalaisyleisön janoamaan lisää. Katso alta kuvia keikalta.