DAVE GROHL YLLÄTTI NOUSEMALLA LAVALLE GUNS N’ ROSESIN KANSSA YHDYSVALLOISSA – KATSO KUVAT!

Kirjoittanut Live Nation Suomi / November 17, 2017

Tiistai-iltana Guns N’ Roses -fanit Oklahoman Tulsassa hieraisivat silmiään, kun Foo Fighters -nokkamies Dave Grohl tepasteli yhtyeen vieraaksi lavalle viimeisen encoren aikana. Pian alkoivatkin soida ”Paradise Cityn” alkusoinnut, ja keikka-areena oli revetä liitoksistaan -  yhteislauluhurmio oli valmis.

Dave Grohl näytti viihtyvän Gunnareiden kanssa lavalla varsin hyvin, ja hyvältähän se näyttäisi kuulostaneenkin, mitä Guns N’ Rosesin postaamasta videosta voi päätellä.
Illan show päättyikin yhteiskumarrukseen, katso kuvat alta!

Ensi kesänä Guns N’ Roses valloittaa Not In This Lifetime -kiertueellaan vuorostaan etelänaapurimme Viron. Guns N’ Rosesin ensimmäinen Viron konsertti järjestetään jättitapahtumistaan tutulla Tallinnan Laululavalla 16. heinäkuuta.

Guns N’ Roses (USA) – Not In This Lifetime Tour
Ma 16.7.2018 Tallinnan Laululava, Viro
Portit auki klo 16

Lisätiedot