GUNS N' ROSESIN JÄTTIKEIKKA TALLINNASSA - katso kuvat!

Kirjoittanut Riikka / Live Nation Suomi / Photography: Katarina Benzova/GNR & Live Nation Finland / July 17, 2018

Tallinnan Laululava täyttyi eilen 60 000 rock-fanista, kun Not In This Lifetime Tour ja itse pääbändi Guns N' Roses astuivat ensimmäistä kertaa lavalle Virossa. Kesän suurimmassa, yhden päivän massiivisessa tapahtumassa yleisöä hellittiin mielettömällä kesäsäällä ja hittikimaralla – Guns N' Roses oli jälleen kovassa vedossa. Viime vuonna Hämeenlinnassa nähty kiertue ei näytä vieläkään pysähtymisen merkkejä ja yleisöennätykset ovat paukkuneet koko ajan huhtikuusta 2016.

Lämmittelyjä hoitivat tällä kertaa Volbeat ja The Dead Daisies.

Kaikki Tallinnan keikalla kuullut biisit löydät kätevästi tältä soittolistalta!

Olitko keikalla? Julkaise keikkakuvasi somessa hashtagilla #livenationfi #notinthislifetimetour #gnfnr 🙌