Språk
Sök

Se När Adele Hyllar Offren För Masskjutningen I Orlando

Skriven av Ezra Marcus / June 14, 2016

När Adele uppträdde i Antwerpen i Belgien tog hon tillfället i akt att göra en hyllning till de som förlorade sina liv i masskjutningen på nattklubben Pulse i Orlando, Florida. Sångerskan grät när hon gav ett kort, rörande tal:

“Jag vill inleda kvällen med att dedicera konserten till alla i Orlando och de som var på Pulse. HBTQ-rörelsen har varit som mina själsfränder sedan jag var väldigt ung så jag blev väldigt rörd när jag hörde nyheten. Jag vet inte varför jag gråter redan, för den här kvällen är ganska miserabel och mina låtar är jävligt miserabla. Jag har två låtar som låter glada – men de är verkligen inte det.”

Se videon här:

Upp