Wybierz język
Szukaj

Dermot Kennedy ogłasza "SOME SUMMER NIGHT"

Autor: Live Nation Polska / July 20, 2020

DERMOT KENNEDY OGŁASZA ​"SOME SUMMER NIGHT"

EKSKLUZYWNY, JEDYNY WIRTUALNY KONCERT NA ŻYWO Z ZESPOŁEM

W NATURAL HISTORY MUSEUM W LONDYNIE

OGÓLNOŚWIATOWY POKAZ 30 LIPCA

ZE SPECJALNYM UDZIAŁEM AKTORA Z „NORMALNYCH LUDZI” PAULA MESCALA

Bilety już dostępne w sprzedaży

DERMOT KENNEDY ogłosił ekskluzywny, jedyny wirtualny koncert na żywo w Natural History Museum w Londynie. Transmisja koncertu odbędzie się 30 lipca na kanale YouTube w określonych strefach czasowych na całym świecie. Koncert „SOME SUMMER NIGHT’” odbędzie się z zespołem Artysty z udziałem gościa specjalnego. Bilety, które umożliwią obejrzenie transmisji, są już dostępne w sprzedaży. Kupując bilet można wesprzeć ​BLM Global Network​. Koncert będzie składać się z nowych aranżacji ulubionych utworów fanów Dermota, nie zabraknie również nowego singla „Giants”. Paul Mascal, irlandzki aktor, znany z hitu BBC „Normalni ludzie”, wystąpi w roli gościa specjalnego koncertu. „Giants”, którego premiera odbyła się 24 czerwca za pośrednictwem  programu BBC Radio 1 „The Scott Mills”, obecnie znajduje się na liście​ „Tune of the Week” Scotta i jest pierwszym utworem Artysty wydanym po jego zeszłorocznym debiucie.

Dermot o koncercie:

“Jestem niezwykle podekscytowany, że mogę zagrać w Natural History Museum w Londynie. Możliwość zagrania mojej muzyki w tak niesamowitym miejscu pełnym historii wiele dla mnie znaczy. Zrobimy coś naprawdę unikatowego i nie mogę się doczekać, aż to zobaczycie. Jest to z pewnością jedno z najbardziej ekscytujących przedsięwzięć, w których miałem okazję uczestniczyć i jest to dla mnie ogromny przywilej, że w czasach kiedy nie mogę grać normalnych koncertów, mogę przeżyć z Wami wspólnie to wydarzenie. Poezja, muzyka i historia połączą się w jedno podczas tego koncertu i będzie to bardzo wyjątkowe.” 

„Some Summer Night” to pierwszy koncert Dermota od jego trasy po Stanach Zjednoczonych w marcu, gdzie wyprzedał prestiżową nowojorską ​Radio City Music Hall. Dermot ogłosił ostatnio nowe daty jego kwietniowych koncertów, które zostały przeniesione na kwiecień i maj 2021. Trasa obejmuje dwa koncerty w Glasgow, Manchester i londyński Alexandra Palace.

Wraz ze swoim świetnie sprzedającym się debiutanckim albumem „Without Fear”, Dermot osiągnął ponad miliard streamów na całym świecie, a singiel „Outnumbered” pokrył się wielokrotnie platyną w Wielkiej Brytanii, Europie i Kanadzie. Wszystkie jego koncerty zostały wyprzedane i tylko w ubiegłym roku sprzedał ponad 300 000 biletów na świecie i został również nominowany do 2020 Brit Awards w kategorii ​‘Best International Male’

„Some Summer Night” live w różnych strefach czasowych:

Live #1 : Irlandia, Wielka Brytania i Europa (9pm IST & BST / 10pm CEST)

Live #2 : Wschodnie Wybrzeże Ameryki Północnej i Ameryka Południowa (8.00pm EDT / 7.00pm CDT)

Live #3 : Zachodnie Wybrzeże Ameryki Północnej i Ameryka Centralna (8.00pm PDT / 9.00pm MDT)

Live #4 : Australia, Nowa Zelandia i Azja (8.00pm AEST, 10pm NZST & 7pm JST & KST) 31 lipca

Nowe daty koncertów z 2020

Kwiecień 2021

24 - ​Manchester, Victoria Warehouse​ (przełożony z 31 sierpnia 2020)

25 - ​Manchester, Victoria Warehouse ​(przełożony z 1 września 2020)

29 - Londyn,Alexandra Palace (przełożony z 3 września 2020)

30 - ​Londyn, Alexandra Palace ​(przełożony z 4 września 2020)

Maj 2021

4 - ​Glasgow, Academy ​(przełożony z 6 września 2020)

5 - ​Glasgow, Academy​(przełożony z 7 września 2020)

POSŁUCHAJ „WITHOUT FEAR”

POSŁUCHAJ „GIANTS”

Bądź na bieżąco: http://www.dermotkennedy.com/ https://www.facebook.com/dermotkennedymusic/ https://twitter.com/dermotkennedy

https://www.instagram.com/dermotkennedy/

Kup Bilet
Wróć na górę