The Pink Floyd Exhibition: Their Mortal Remains

Kirjoittanut LNTV / May 09, 2017

Lontoon Victoria & Albert -museon Pink Floyd -näyttelyssä voit nyt päästä harvinaislaatuisen lähelle yhtä maailman ikonisimmista rockyhtyeistä.

Katso Facebook Live 9. toukokuuta klo 20.45 tapahtuman avajaisten kunniaksi.

#TheirMortalRemains on audiovisuaalinen matka läpi Pink Floydin 50 vuotisen historian, jossa musiikki, taide ja muotoilu, ääniteknologia ja livemusiikki yhdistyvät bändin alkuvuosista 1960-luvun Lontoon underground-klubiskenen kautta nykypäivään.

Katso tästä