Becoming Blue - mitä kaikkea vaaditaan, jotta pääsee osaksi Blue Man Groupia?

Kirjoittanut Live Nation Finland / June 13, 2019

Blue Man Group tunnetaan kolmen sinisen ja kaljun miehen muodostamasta triosta, joka saa yleisönsä nauramaan, juhlimaan ja riemuitsemaan kanssaan. ROCK! PARTY! LAUGH!

Joka vuosi yli 1000 näyttelijää käy koekuvauksissa päästäkseen lavalle sinisenä miehenä. Alle 1% hakijoista saa roolin.

Seuraa kuuden hakijan matkaa, kun he opiskelevat taitoja tullaakseen osaksi Blue Man Groupia.

Mutta mitä kaikkea näyttelijöiltä ja muusikoilta vaaditaankaan päästäkseen osaksi showta?

Kuusi toiveikasta näyttelijää osallistuu intensiiviseen workshoppiin New Yorkissa. Blue Man -koulutus, päivä 1.

Päästäkseen sisälle hahmoihin, näyttelijät joutuvat erikoisiin tilanteisiin....

Mutta pelkkä näytteleminen ei riitä, on opeteltava myös rummuttamaan! Ja se ei olekaan niin helppoa, kuin luulisi.

Ennen ensimmäistä live-esiintymistä näyttelijöillä on vain pari päivää aikaa harjoitella pvc-putkien kanssa.

Lisää dokumenttisarjan jaksoja pääset katsomaan täältä: http://bit.ly/2WMgBOg

The BLUE MAN GROUP World Tour

Tampere-talo, Tampere:
la 14.9. klo 16.00 ja 19.00
su 15.9. klo 13.00 ja 17.00
ma 16.9. klo 18.00

Hartwall Arena, Helsinki:

to 19.9. klo 20.00
pe 20.9. klo 19.00
la 21.9. klo 15.00 ja 19.00
su 22.9. klo 14.00

LIPUT JA LISÄTIEDOT