Ariana Grande polkaisi käyntiin Sweetener World Tourin!

Kirjoittanut David Esquivel / Photography by: Kevin Mazur / March 26, 2019

Ariana Granden Sweetener World Tour alkoi showlla New Yorkin Albanyssa. Vaikka ennustuksemme settilistasta osuikin suurilta osin oikeaan, löytyi joukosta yllätyksiäkin! Oletko valmis; tässä on kaikki mitä sinun tulee tietää Sweetener World Tourista!
The Sweetener World Tour alkoi entisen Fifth Harmony-jäsenen Normanin lämmittelysetillä, johon kuului 11 biisä. Mukana oli mm. cover-biisi Aaliyahilta ja sekä Rihanna-, että Fifth Harmony-medley! 22-vuotias Normani esitteli myös tanssitaitojaan osiossa, jossa kuultiin biisejä mm. Britney Spearsiltä, Missy Elliotilta ja Beyoncélta. Normani esiintyy lämmittelijänä Arianan Pohjois-Amerikan kiertueella, joka kestää heinäkuun 13. päivään saakka. Helsingissä Arianan lämmittelijänä nähdään Ella Mai.

Siirrytäänpä pääesiintyjään - itse Ariana Grandeen! The Sweetener World Tour settilista sisältää 29 kappaletta ja kolme väliaikaa ja sisältää enimmäkseen kappaleita hänen uusimmilta studioalbumeiltaan. Itse asiassa vuonna 2018 julkaistulta Sweetener-albumilta jäi kuulematta vain neljä biisiä, ja uusimmalta, thank u, next-levyltäkin vain kolme kappaletta! Albanyssa kuulematta jäi mm. "Ghostin", joka herättääkin kysymyksen, muuttuuko settilista kiertueen aikana, ja kuullaanko Helsingissä eri biisit? Sitä joudumme odottamaan syksyyn....

Lava sulkee fanit ison kolmion sisälle ja lavan katosta sekä massiivisesta takaseinästä tulee ulos isot pallot.Lava näyttää eeppiseltä ja antaa Arianalle ympäristön, jossa hänen upea äänensä pääsee etusijalle.
Katso videolta, miltä pallot näyttävät livenä kun Ariana esittää yhden suosituimmista biiseistään, "Into You":

Vaikka ilta oli muuten sähköinen esitys taitoa ja täydellisyyttä, Arianalle näytti sattuvan pieni virhe finaalin "thank u, next"-biisin aikana. Tässä kohtaa voi jopa kuulla Arianan sanovan "it wouldn't be opening night without one thing going wrong." Kyseessä näytti olevan ehkä jokin ongelma korvamonitorin ja mikin kanssa? Katso alta, miten esitys eteni - näet myös Arianan hoitavan tilanteen tyynesti, kuten ammattimainen supertähti vain osaa!

Alta näet Arianan koko settilistan Albanyn keikalta!