The 1975 lumosi Kaapelitehtaalla - katso kuvat!

Kirjoittanut Live Nation Suomi / Photography: Lasse Arkela / June 16, 2017

Helsingin Kaapelitehtaalla nähtiin Vuoden Brittiyhtyeeksikin äänestetty kokoonpano, jonka huikea valo- ja lavashow sokaisi takariviin asti. Tämä bändi oli tietenkin The 1975, jonka solisti Matt Healy julisti rakkauden sanomaa kaikki konserttikävijöille, samalla kun lumosi yleisönsä karismallaan. Rocktähden elkeitä nuoressa laulajassa on vaikka muille jakaa.
Settilistalla oli fanien iloksi monia hittejä, kuten Somebody Else, The Sound ja Chocolate. Kuuntele kaikki keikalla soitetut biisit tältä soittolistalta!