Ratina rakastui Robbie Williamsiin - katso kuvat!

Kirjoittanut Live Nation Suomi / Photography: Lasse Arkela / August 11, 2017

"I'm Robbie 'F**king' Williams and tonight you are mine!" Brittihurmuri Robbie Williams sai osakseen huutoa ja mylvintää innokkailta faneiltaan kesäisenä iltana Tampereen Ratinassa. Auringonpaisteessa esiintynyt Williams näytti yleisölle, että raskaan sarjan viihdemies ei ole kadonnut mihinkään vaan porskuttaa vahvasti eteenpäin. Illan aikana kuultiin hittejä vuosien takaa aina "Feel"istä "Rock DJ"hin sekä uusimpia kappaleita "Heavy Entertainment Show"sta "Monsoon"iin.  Illan lämmitteli brittiläinen Erasure.