Vælg et sprog
Søg

MØD EN LIVE NATION MEDARBEJDER - Henning Jølnæs

Skrevet af Live Nation DK / April 30, 2019

Hvad er din stilling hos Live Nation?

Jeg er Sikkerhedschef i Live Nation og i Royal Arena.

Hvad er dine arbejdsopgaver hos Live Nation?

Jeg er ansvarlig for al sikkerhed ved alle arrangementer, events og koncerter.

Hvordan kom du ind hos Live Nation?

I 1990’erne startede jeg som menig kontrollør, og så har jeg sådan fortsat i branchen. I 2002 blev jeg så freelanceansat som sikkerhedschef, og i 2016 blev jeg fuldtidsansat som sikkerhedschef, fordi vi også fik Royal Arena, der drives af Live Nation.

Hvad er den absolut sjoveste oplevelse, du har haft, mens du har arbejdet hos Live Nation?

Jeg har to:

Det ene var på min fødselsdag i 2006, hvor vi lavede Dolly Parton i Forum i Horsens. Frank Panduro, som var arrangør derovre, kom løbende for at hente mig, og pludselig skulle jeg så fotograferes med Dolly Parton under armen. Normalt holder jeg mig langt væk fra kunstnere og artister.

Den anden var da vi på et tidspunkt lavede Metallica og Simon and Garfunkel. Pladsen var bare et stort grønt areal, og vores daværende direktør kiggede udover den og sagde: ”Det der vandhul skal vi have væk!” En mand fra kommunen, der også var med for at besigtige pladsen sagde tørt: ”Det kommer nok ikke til at lade sig gøre, for der bor der en fredet frø.” Vi andre kiggede på hinanden. Det hele endte med, at vi fik hegnet området med vandhullet ind, og at der måtte sættes vagter på under koncerterne. Så midt på pladsen til Simon and Garfunkel og Metallica var der en indhegnet fredet frø.

Hvilket Live Nation show i 2019 glæder du dig mest til?

Mark Knopfler! Fordi Dire Straits og Mark Knopfler er det ultimativt største for mig. Hver eneste gang de er der, glæder jeg mig. Så skal jeg være der. Ikke fordi jeg når at se så meget, men det er bare det største navn for mig.

Tilbage til toppen